^___^

heeej hooopp!
idag så gick jag upp tidigt för att jobba på cafét! kom hem vid 3 ganska skönt. igår jobbade jag och jocke på en 50-års fest hela kvällen. innan gick jag på stan med veronica och mike.  vi åt på stan och jag köpte balskor och en morsdag present :) sedan bar det av till lindö. kom hem vid 1.
har pluggat i solen idag med jordgubbar, sista provet imorgon ! :D härligt!

hooooppas hooooppas det är fint väder på fredag för då är det bal. <3

tänkte lägga upp en bild på mej själv! har färgat håret det kanske inte syns men .

:)

idag har jag lagat ett hål och dragit ut en tand blaha!!! :( helt sjukt ont bedövningen gör!. var på marknadsafton med elin igår. ja som inte skulle köpa något kom hem med ett par påsar suck! elin beställde tatueringstid också ska bli kul och se på.;)
ska kolla på smallville nu bästa!!!! <3

"han som vann" i minigolf var joakim frykholm tänkte han kunde få lite uppmärksamhet här i min blogg!! :)

-

idag var det en kort dag i skolan :) eller alla våra dagar i skolan är korta nuförtiden härligt.
var hos frisören och kollade på vilkten frisyr jag ska ha till balen nästa fredag :) den vi valde var skit fin ja älskade den.<3 sedan solade jag lite, nu blir det att plugga och rätta vår rapport som vår mentor rättade vilt! ska kolla på x.men sen as bra filmer helt sjukt!!!  ska åka och hämta min syster sen och handla lite till hennes picknik i morgon
.

superman

hade friluftsdag idag, vi var i folkparken och spelade minigolf. ska inte nämna nått mer än att jag kom 3 och hade väll typ dubbelt så mkt poäng mer än han som vann. och mkt poäng vill man ju inte ha i minigolf... sedan skjutsade jag mina klasskompisar hem, eller jag och elin gick lite på stan, hon hittade ett fint linne och jag en kläning jag kan inte gå på stan utan att köpa ngt det är icke bra. ! köpte jordgubbar när jag åkte hem. älskar jordgubbar så blev att sola och äta jordgubbar när jag kom hem :) sedan kom min farfar förbi och undrade om jag vill följa med och rösta till eu
    parlamentet, klart jag ville det ! så nu är min första röstning avklarad.






lyssna på den här!!
http://www.youtube.com/watch?v=8J8k7GFZHW8

=^.^=

tjooo!! länge sen ja uppdatera...  men nu ska ja berätta allt: 
jag har klarat mitt KÖRKORT!!! <3 har fått jobb som ansvarig på ett café efter skolan :) 
har bokat frisyr uppsättningn till balen nästa fredag :) ska bli jätte kul har alltid velat gå på bal. ^^
när jag väl ska skriva ett inlägg vet ja inte vad jag ska skriva...:S kul är det iaf att ta studenten snart ser ifram emot den veckan men jag kommer nog sakna allt sen efter studenten.
gick på stan med veronica igår med vi kollade på smink till balen för veronica ska sminka mej då :) köpte en jacka igen och en kläning och en väska. och lite annat...
ska snart hämta veronica hos mike ! har ju pappis bil idag så ska får hämta henne :)

when it comes

Tyler Hilton<3

kiss on me

heeeejs!

idag så hade vi bara en halv lektion,:) as sköönt men övningskörde med pappa hela dagen i stället.. pappa bjöd på mat med:) vi tog kort idag i skolan till en katalog för vår skola det var faktiskt kul och några i klassen fixa lite citat om oss i klassen eller vi var 6 st vet inte om ja ska kalla det klass men :P dom gjorde ett bra jobb får se om alla uppskattar sina citat.
elin och jag gjorde klart vårt projektarbete igår vi köpte godis och pizza och skrev som nissar, rapporten är nu klar att lämna in.

har hittat en balkläning nu med!!! en guldkläning !!! <3 den är jätte fiin längtar till studentveckan :) den kommer närmare men det betyder också att jag har mycket kvar att göra.
gjorde teoriprovet till körkortet i måndags och jag klarade det :D vad glad jag bleeeev :)
i morgon ska ja på ett realase party, min syster och hennes kompis ska presentera sin skiva <3

har kollat på One tree hill nu i flera dagar har hunnit med 3 säsonger på mindre än en vecka hehe med det är såååå bra :) älskar tyler hilton eller har alltid gjort det men det blir ju bara bättre att se honom i serien. <3



RSS 2.0